Kleine Prijs

zondag 12 mei 2024 --- KLEINE PRIJS RUPSKE LAUWERS


De 2de editie gaat door op de parking van Depot Deluxe

Een namiddag wielerpret voor de jeugd, dat is waar we dit jaar voor kozen. Vanaf 12u00 verwachten we iedereen op de parking van Depot Deluxe (Nijverheidstraat - Hemiksem) Wij voorzien een verkeerspark met hindernissen, om iedereen op een leuke manier te verrassen.

Je kan je kennis van de verkeersregels oefenen, je behendigheid testen, je amuseren, kortom het wordt een leuke zondag. Dankzij de Fietsotheek kunnen ook kinderen die zelf niet over een fiets beschikken ook deelnemen !

Deelname is 100% gratis en iedereen gaat met een beloning naar huis. De durvers en sportievelingen onder jullie kunnen ook nog eens deelnemen aan een leuke wedstrijd tegen de klok. Teveel leuke dingen om hier allemaal uit te leggen, dus schrijf jullie gauw in en kom maar af.

Ook ouders, grootouders, nonkels, tantes en vrienden zijn welkom. We rekenen op de zon en zorgen voor een terrasje met dranken en snacks.

Om het geheel compleet te maken komt er nog een valkenier zijn roofvogels presenteren en staat er voor de springers een kasteel !