RRR "Rupel Rups Rondrit"

Oldtimers en andere wagens ...


Zaterdag 10 september 2022

Opnieuw een mooie dag in onze Rupelstreek en Klein-Brabant

Voor de 3de maal opeenvolgende keer organiseren we deze leuke en ontspannende rondrit-zoektocht met de wagen. Om dit event extra zuurstof te geven werken we dit jaar samen met de Belgian Corvette Club !

Wij hopen en rekenen op zoveel mogelijk deelnemende Oldtimers van 25 jaar of ouder, maar ook de "gewone" wagens mogen inschrijven. De ganse familie, jong en oud, kan ervan genieten en wie weet ga je zelfs met een prijs naar huis. Voor slechts 25 Euro per wagen krijgt iedereen de kans om er een aangename dag van te maken.

Hoe meer inschrijvingen hoe meer kans dat de zon zal schijnen !

Vertrek tussen 09u00 en 11u00 !

Ontbijt
Tussen 08u00 tot 11u00 kan je, indien gewenst, deelnemen aan een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens het inschrijven van je wagen, onderaan deze pagina, kan je hiervoor je keuze kenbaar maken.

Ook wie niet deelneemt met de wagen kan inschrijven voor het ontbijt. (Vooraf inschrijven verplicht)

Inschrijven Ontbijtbuffet » of ... bij Chantal en Joeri in "De Zoeten Inval"

Parcours
Opnieuw proberen we het parcours zo aangenaam en interessant mogelijk te maken. Ook al heb je eerdere editie's meegereden, het blijft een ontdekkingstocht voor iedereen ! Een zoektocht voor jong en oud, voor slim of dom, ongeacht met welke wagen je rijdt !

BBQ
Tijdens de middagpauze (ergens in Puurs) kan je naar keuze deelnemen aan een BBQ of gewoon je eigen boterhammetjes opeten. Zowel de BBQ als de beschikbare dranken zijn aan economische prijzen !

Ook wie niet deelneemt met de wagen kan inschrijven voor de BBQ. (Vooraf inschrijven verplicht)

Inschrijven BBQ » of ... bij Chantal en Joeri in "De Zoeten Inval"

Aankomst
Tussen 16u00 en 17u00 wordt iedereen terug in Hemiksem verwacht. Op de terreinen van "Willen is Kunnen", onze lokale turnkring, krijgen alle deelnemers naar gewoonte een kopje koffie/thee met een stukje taart aangeboden. Uiteraard kan de koffie indien gewenst vervangen worden door een fris pintje ...

De prijsuitreiking (voor diegene die meededen aan de leuke foto-zoektocht) is voorzien rond 18u00.